Tapahtumakalenteri

Israeltieto.fi julkaisee tietoa Israel-tapahtumista täällä. Uusin tapahtuma päälimmäisenä. Jos haluat julkaista tapahtumasi tiedot kalenterissamme, ota yhteys: info@faktapro.fi.


2.6.2019 klo 15 Elämän marssi Helsingissä

Tule mukaan marssimaan antisemitismiä ja juutalaisvihaa vastaan. Marssireitti kulkee Helsingin keskustassa. Reitti ja tapahtuman ohjelma ilmoitetaan marssin nettisivulla 15.5. mennessä: www.elamanmarssi.fi.


14.5.2019 klo 19 Israelin itsenäisyyspäiväjuhla Helsingissä

Tervetuloa juhlimaan Israelin 71. itsenäisyyspäivää keskustakirjasto Oodin Maijansaliin. Juhlassa mukana suurlähettiläs Dov Segev-Steinberg, kunniakonsuli Peter Didrichsen, Suomi-Israel Yhdistysten Liiton puh. joht. Risto Huvila, lausuntataiteilija Pekka Ruokomäki ja viulutaiteilija Miritza Lundberg.
Vapaa pääsy, järjestäjä Suomi-Israel Yhdistysten Liitto ry


13.5.2019 klo 18 jihadismitutkija Atte Kaleva luennoi Turussa

Jihadismitutkija Atte Kaleva luennoi aiheenaan "Jihadistisen ajattelun kehitys ja globaalin jihad-liikkeen nykytilanne" Turun siirtolaisinstituutissa, os. Eerikinkatu 34. Sisäänkäynti kiinteistöön on Ursininkadun puolelta ja pihalla on parkkipaikkoja. Puoli tuntia ennen aloittamista tarjolla on kahvia.

Tilaisuuden järjestää Turun seudun Suomi-Israel Yhdistys ry

9.5.2019 klo 18:30 Israel-ilta Espoon helluntaiseurakunnassa

Vieraanamme on sydänkirurgi ja vapaakirkon Israel-työryhmän puheenjohtaja Kari Teittinen, joka kertoo omasta Israel-näystään ja työskentelystään Rambam-sairaalassa Haifassa, Israelissa. Kari on myös Helsingissä 2.6. järjestettävän Elämän marssin koordinaattori ja hän avaa meille tapahtuman taustoja ja tavoitteita (www.elamanmarssi.fi).

Israel-kirjailija Risto Huvila kertaa Israelin itsenäistymiseen liittyviä tapahtumia Valkoisessa talossa keväällä 1948 otsikolla Israelin itsenäistyminen ja presidentti Truman.

Israel-ilta osuu samalle päivälle Israelin 71. itsenäisyyspäivän (Jom ha'atsma'ut) kanssa ja huomioimme tämän myös illan kulussa. Tarjoilua, tervetuloa!

4.5.2019 klo 17-19 Israelin ihme ja presidentti Truman -seminaari Joensuussa

Kirjailija ja Suomi-Israel Yhdistysten Liiton puheenjohtaja Risto Huvila luennoi Israelin valtion syntymisestä ja presidentti Harry Trumanin kriittisestä roolista juutalaisvaltion kätilönä Joensuun Vapaakirkossa (os. Leinikkitie 1, 80130 Joensuu) la 4.5. klo 17-19. Tilaisuudessa saatavana Riston kirjaa Israelin ihme ja presidentti Truman.

Vapaa pääsy. Tilaisuuden järjestää Pohjois-Karjalan Suomi-Israel Yhdistys ry ja Joensuun vapaaseurakunta

Siirry sivun alkuun

Hae